My LiFe~

My LiFe~
My Part Timer, My Inspiration, My Health ^_^

Info

Dapatkan Set Shaklee anda disini
Wakil Shaklee anda di Bandar Penawar, Pengerang, Felda Kledang/Tunggal/Adela/Sening, Felda Air Tawar, Sg. Mas, Bandar Mas, Lok Heng, Waha/Simpang Waha/Easter.
Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Hubungi/email: ju_262_umi@yahoo.com

Penulis Blog

Saya adalah seorang manusia biasa yang memegang pelbagai jawatan amanah Allah.. Ibu kepada seorang anak lelaki berusia 4 (kini 6) tahun.. Isteri kepada seorang suami. Pendidik kepada beberapa kumpulan anak-anak comel dan anak-anak penyambung generasi kita.

Minat dalam bidang berseni. Merupakan salah seorang distributor Shaklee. Kenapa? Asalnya untuk baiki kesihatan sendiri (November 2012) dan berkongsi kebaikan yang kita perolehi dan akhirnya usaha ini untuk bantu diri untuk membantu orang lain membantu orang lain membantu orang lain...

Jika anda berminat untuk mengetahui produk SHAKLEE dan mendapatkan apa-apa supplement, jangan segan silu dan saya akan usaha sebaik mungkin dan bersedia memberi khidmat nasihat percuma secara berterusan buat mereka yang mendapatkan produk dari saya dan begitu juga buat ahli-ahli dibawah tajaan saya.

Pengedar sah di kawasan sekitar Kota Tinggi, felda-felda sekitarnya, Bandar Penawar, Desaru, Pengerang dan bersedia membuat penghantaran pos ke seluruh Malaysia.


Sihat dan Ceria Untuk Membahagiakan :)

No comments:

Post a Comment