My LiFe~

My LiFe~
My Part Timer, My Inspiration, My Health ^_^

Info

Dapatkan Set Shaklee anda disini
Wakil Shaklee anda di Bandar Penawar, Pengerang, Felda Kledang/Tunggal/Adela/Sening, Felda Air Tawar, Sg. Mas, Bandar Mas, Lok Heng, Waha/Simpang Waha/Easter.
Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Hubungi/email: ju_262_umi@yahoo.com

Tuesday, July 22, 2014

vivix shaklee.. hebatnya anggur ciptaanNya

Inilah rupa anggur mascudine. Memang berganda besar daripada anggur biasa. Kromosom terlebih membuatkan ia anggur super.. kandungan hebat vivix.Kenapa kalau super? Antibodinya lebih kuat dan kesan manfaat kesihatan yang lebih..

Ia sangat sesuai utk mereka yang xmampu ambik supplemen dan minum air dgn banyak. Kerana ia sangat mudah diserap .. golongan orangtua, dewasa aktif, yg mempunyai masalah buah pinggang.

Ia juga sangat dicadangkan buat mereka yang mempunyai penyakit keturunan dan berhajat untuk memperbaiki dna mereka (rujuk rajah). Seperti diabetes, sle, dll.. serta penyakit pelik. Untuk pesakit kanser, ia berupaya merencatkan sel2 kanser.


Mereka yang ingin awet muda, amalkan ini dan anda 25tahun lebih muda..  sel2 anda diremajakan.. bila sel remaja, anda taula apa yang akan anda rasa ;) saya baru try separuh botol..  tp banyak perubahan :)Ayuh, hadiahkan ia buat teman2, saudara mara, ibu bapa, nenek atuk agar raya kalini lebih bermakna.

Banyak lagi manfaat. Boleh pm untuk cerita lanjut.

Bekalan tenaga segera.

0197344405
♥ umi - jue ♥

No comments:

Post a Comment