My LiFe~

My LiFe~
My Part Timer, My Inspiration, My Health ^_^

Info

Dapatkan Set Shaklee anda disini
Wakil Shaklee anda di Bandar Penawar, Pengerang, Felda Kledang/Tunggal/Adela/Sening, Felda Air Tawar, Sg. Mas, Bandar Mas, Lok Heng, Waha/Simpang Waha/Easter.
Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Hubungi/email: ju_262_umi@yahoo.com

Tuesday, July 27, 2010

Nikmat Tak Terucap

Syukur ke hadratNya kerana memberikan ruang dan peluang itu.. Hati ini yang terlalu merindui, merintih dan merayu-rayu untuk ke tempat itu Alhamdulillah, diizinkan-Nya.. Apatah bersama dengan insan yang sentiasa dan bakal menemaniku duniaku dan akhiratku..Insya-Allah.. Ditambah pula dengan kelakuan yang baik dari si kecil, imam mudaku..

Alhamdulillah, sebelum pergi tu, (malam semalam) saya tak putus-putus mengucapkan harapan dan pergantungan pada-Nya, agar memudahkan segala urusan kami..sudah lama kami tak kesana, risau juga kalau mood si kecil pintar itu terganggu..rupa-rupanya tak rugi kita selalu meminta, mengharap, meletakkan pergantungan percaturan kehidupan dan langkah kita terhadap-Nya.. Segala Puji dan Keagungan bagi Allah, memudahkan segala urusan kami...

Ucapan syukur dan terima kasih jua buat imamku yang setia dan sudi menunaikan hasrat di hatiku ini...

Andai ditakdirkan saya akan mengandung lagi (*wink wink*) saya akan cuba teruskan amalkan sentiasa berniat untuk ke tempat itu bersama-sama anak-anak agar bila dia sudah berada di alam fana ini, mudah untuk saya menguruskannya..amiin..insya-Allah..

No comments:

Post a Comment