My LiFe~

My LiFe~
My Part Timer, My Inspiration, My Health ^_^

Info

Dapatkan Set Shaklee anda disini
Wakil Shaklee anda di Bandar Penawar, Pengerang, Felda Kledang/Tunggal/Adela/Sening, Felda Air Tawar, Sg. Mas, Bandar Mas, Lok Heng, Waha/Simpang Waha/Easter.
Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Hubungi/email: ju_262_umi@yahoo.com

Tuesday, October 7, 2014

Najis hitam berminyak?? ewww..!!

"Kalau tuan puan perhatikan selepas pengambilan phytocol, herblax, alfalfa, lecithin dan omegaguard.. najis akan hitam berminyak. ini kerana ia mencuci perut betul-betul. Flush outt semua yang tak elok melekat di dinding perut. Tambahan pula, lecithin memecahkan lemak tau. Ia akan jadi molekul2 kecil dalam badan dan dibuang melalui najis.

"Phytocol memang best sangat guna.. sebelum makan apa, makan dulu phytocol ni.. Ia akan sekat kolestrol jahat masuk badan.. Yelah.. takkan kita tengok sate, nasi lemak, rendang, sup daging tu kita nak bau je.. Boleh ambil, tapi telan phytocol dulu. Kemudian konsisten ambil alfalfa, herblax, omegaguard, lecithin sekali tau.."

Perkongsian sarah, pakar nutrisi shaklee masa jamuan raya shaklee tempohari.. haha.. tiba2 teringat makan daging terlekat lemak kat lelangit. kat tepi bibir.. kat jari2.. kat pinggan2.. kalau kat luar, (pinggan) tu boleh la kita curah dengan air panas.. tapi itupun ada lekat2 lagi.. apalah agaknya kat dalam badan kita ni ye?

Berhati2 dengan makanan berasaskan daging.. bukan xleh makan, tapi perlu bersiap siaga.. kerana ia boleh naikkan kolestrol jahat dan buatkan jantung tersumbat..

Cadangan produk shaklee yang boleh diambil untuk buang kolestrol jahat:
1. Phytocol - untuk sekat kolestrol jahat masuk badan
2. Lecithin/omegaguard - pecahkan lemak / emulsi lemak
3. Alfalfa/Herblax - bawa ia keluar dari badan (detoksifikasi)
4. Coq10Health - elak blockage pada jantung

PErcayalah.. ia akan flush out (buang semua) yang boleh merosakkan badan kita melalui najis kita nanti.. xde simpan-simpan.. yang lama2 pun boleh buang sekali..

*Ibu mengandung boleh ambil phytocol juga! :)

 Inilah bentuk phytocol ni.. ;)


Hubungi pengedar shaklee yang sah
019-7344405
umi - jue
 ju_262_umi@yahoo.com

No comments:

Post a Comment