My LiFe~

My LiFe~
My Part Timer, My Inspiration, My Health ^_^

Info

Dapatkan Set Shaklee anda disini
Wakil Shaklee anda di Bandar Penawar, Pengerang, Felda Kledang/Tunggal/Adela/Sening, Felda Air Tawar, Sg. Mas, Bandar Mas, Lok Heng, Waha/Simpang Waha/Easter.
Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Hubungi/email: ju_262_umi@yahoo.com

Friday, August 28, 2015

Sustained Release Vita-C Plus!

Setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg -wow! kulit ada orang nak makan ke?kalau saya makan yang asam tu je...huwaaaa ) dan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam badan kita dalam setiap jam.

Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C dalam 2 tablet vitamin shaklee (dalam jurang masa 5 jam) mampu kekal dalam plasma darah kita selama 24 jam.

Setiap tablet mengandungi:
120 mg bioflavanoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buat) yang dikenali sebagai vitamin C Complex - ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin C didalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas.

Manfaat Utama:
©Membentuk kolagen - merangsang pembentukan kolagen.

©Memperbaiki Simptom Pendarahan - kurangnya vitamin c adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

©Peningkatan Sistem Imun - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit, asthma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selesema.

©Memerangi Kanser - ia adalah satu-satunya anti oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita..

©Mencantikkan kulit - Ambil Vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukkan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

©Memperbaiki Insomnia - Ia memperbaiki insomnia, stress malah berkaitan mental seperti keresahan.

©Mengekalkan Kolestrol Sihat - Ianya mampu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat.. menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.No comments:

Post a Comment