My LiFe~

My LiFe~
My Part Timer, My Inspiration, My Health ^_^

Info

Dapatkan Set Shaklee anda disini
Wakil Shaklee anda di Bandar Penawar, Pengerang, Felda Kledang/Tunggal/Adela/Sening, Felda Air Tawar, Sg. Mas, Bandar Mas, Lok Heng, Waha/Simpang Waha/Easter.
Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Hubungi/email: ju_262_umi@yahoo.com

Sunday, May 5, 2013

Lagi tentang Ostematrix Shaklee


Ostematrix Shaklee:
-Menguatkan tulang - kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. ia juga merawat tulang retak, rickets dewasa, kuku rapuh, ekzema, kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah untuk memekat.


-Memperbaiki kekejangan dan kebas - pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis.


-Meringankan stress - mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakkan tidur yang selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress.


-Memperbaiki masalah haid - kajian menunjukkan dengan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit ketika haid dan membantu membuang air kecil.


-Pengalkalian tubuh - kalsium adalah mineral alkalin, dan ianya berkesan memastikan imbangan pH tubuh. Ianya juga menghalang obesiti di waktu umur tua. Tambahan pula kalsium membantu sel menyerap nutrien dan merangsang detoksifikasi.


-Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik.
Peringatan: Elakkan pengambilan Vita-lea bersama-sama Ostematrix atau mana-mana sumber susu yang lain
                   Elakkan pengambilan Vita E dan GLA bersama-sama Alfalfa dan Vita-Lea


Hubungi saya untuk keterangan produk & cara pemakanan:
Mama afnan
Shaklee ID 910246
019-7344405 (ju)
page fb: Hidup biar sedap amalan biar mantap like :)

No comments:

Post a Comment