My LiFe~

My LiFe~
My Part Timer, My Inspiration, My Health ^_^

Info

Dapatkan Set Shaklee anda disini
Wakil Shaklee anda di Bandar Penawar, Pengerang, Felda Kledang/Tunggal/Adela/Sening, Felda Air Tawar, Sg. Mas, Bandar Mas, Lok Heng, Waha/Simpang Waha/Easter.
Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Hubungi/email: ju_262_umi@yahoo.com

Wednesday, September 23, 2015

Bila time gini....

Bila badan rasa sengal2 macam nak demam, kepala berat.. teringat kat mak ayah.. . Moga Allah berikan kekuatan dan kesihatan yang baik.. 

Mereka tu semangatnya kuat.. tau nak tolong orang je.. hm..
Time ni teringat la pula nak belikan nutriferon utk depa.. 

Time kenduri aritu, saya bawa bekal nutriferon, zinc dan performance drink..
Zinc tiap2 pagi sebelum sarapan.. nutriferon bila nampak mak ayah mcm xbermaya waktu hampir nak kenduri ... perfomance drink, sampai-sampai je terus campurkan dalam minuman mereka... kat sana jerebu kuat masa tu.. kembalikan elektrolit dalam badan mereka, moga Allah izin ia kekalkan bendalir dalam tubuh mereka.. bila dehirasi, bahaya.. macam-macam penyakit boleh timbul, ikut sunah alam..

Alhamdulillah ala kulli hal..
Tp kudrat mereka memang tip top.. beza nau dgn badan 3series berbanding kudrat 6series.. . Huhu..

Sihat untuk berbakti..

Zinc plg comel harganya.. xsampai rm40 pun.. dalam tu ada 120biji!! Muai kan??

Jom pelihara kesihatan.. bincang-bincang bila dan macamana nak gunakan suplemen-suplemen ini.. PERCUMA..

No comments:

Post a Comment