My LiFe~

My LiFe~
My Part Timer, My Inspiration, My Health ^_^

Info

Dapatkan Set Shaklee anda disini
Wakil Shaklee anda di Bandar Penawar, Pengerang, Felda Kledang/Tunggal/Adela/Sening, Felda Air Tawar, Sg. Mas, Bandar Mas, Lok Heng, Waha/Simpang Waha/Easter.
Penghantaran ke seluruh Malaysia.

Hubungi/email: ju_262_umi@yahoo.com

Monday, September 7, 2015

wow! tinggi!
TIPS cantik sihat.. ada kawan bercerita tentang tulisan Dr Bruce Miller.. secara umum, beliau menyatakan dalam bukunya, paras protein yang rendah boleh menjejaskan pelbagai hormon dan pengawal-pengawal lain dalam proses badan.

itulah yang boleh jadi kulitnya berminyak, mengelupas, berbintik perang, jeragat, jerawat dan masalah-masalah lain.. protein ni penting buat kulit sebabbb.. kulit itu sendiri adalah protein!

Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan makanan tambahan protein yang berkualiti tinggi! Aip.. xde sebut pun Shaklee punya.. tapi..hehe.. manakah pilihan kita yang mana satu kualiti yang tinggi... ye tak? hehe..

Saya pilih ESP, teruja dengan testimoni rakan malah juga pelanggan...! Konsisten ye 3 sudu besar setiap hari... haa.. itulah sebabnya saya nak kongsi supaya nasihatkan diri saya ni supaya tak culas..hehe.. sihat .. supaya cargas nak fikir buat apa untuk tolong diri dan orang.. dan.. bukan setakat fikir, tapi terjemahkan dengan perbuatan.. tapi, badan kenalah sihat,kan .. :)

Jadilah antara mereka yang sihat.. oh.. dan cantik sebagai bonus! hehe...

Jom dapatkan dari kita...

019.734.4405

No comments:

Post a Comment